OFERTE ACTUALE

Vara aceasta MSC propune peste 140 de itinerarii în cele mai căutate destinații din peste 40 de țări la tarife extrem de avantajoase. O croaziera de 7 nopți cu pensiune completă este acum de la 419 €/ pers.

 

OFERTA SPECIALA ALL IN PLUS - Vă veţi bucura de tarife avantajoase care includ pachet de băuturi Easy Plus și internet la bord.

Termeni și condiții:

Oferta: BEST DEAL; ALL IN PLUS valabilă până pe 31.03.2023
Perioada de navigare: vară 2023
Destinații: Marea Mediterană (MED), Europa de Nord (NOR), Caraibe (CAR), America de Nord (NOA)

Politică standard:

Promo All In Plus care include pachetul de băuturi Easy și Wifi gratuit (un dispozitiv /pers., maxim două /cabină) se aplică pentru experiențele Bella, Fantastica sau Aurea.

Oferta poate fi cumulată și cu alte promoții desfășurate de companie, precum MSC Voyagers Club, voucher Future Cruise (FCC), reduceri pentru Health Workers sau alte promoții disponibile la momentul rezervării.

Promoția nu este retroactivă și se poate încheia fără notificare. Tarifele și disponibilitățile sunt dinamice, iar linia de croaziere își rezervă dreptul de a încheia oricând promoția fără o notificare în prealabil.OFERTA LAST MINUTE - Gata de plecare? MSC Last Minute este din nou aici!

Rezervați o croazieră fantastică la bordul uneia dintre navele de ultimă generație ale MSC Croaziere către destinația însorită aleasă de dvs. la un preț foarte convenabil!

Descoperiți lista selectată de croaziere disponibile în Marea Mediterană, Europa de Nord, Egipt, Marea Roșie și Arabia Saudită, Caraibe și Antile, Dubai, Abu Dhabi și Qatar

Termeni și condiții:

Promoția de ultimă oră este disponibilă atât pentru oferta standard, cât și pentru oferta cu băuturi incluse!

Suplimentul pentru single use este de doar 20%!

Promoția de ultimă oră este valabilă întotdeauna pentru plecările selectate.

Politică standard:

Opțiune de rezervare restricționată: schimbarea numelui nu este posibila; penalități de 100% în caz de anulare și/sau mutare de croazieră

Oferta poate fi cumulată doar cu promoția MSC Voyagers Club

Promoția nu este retroactivă și se poate încheia fără notificare. Tarifele și disponibilitățile sunt dinamice, iar linia de croaziere își rezervă dreptul de a încheia oricând promoția fără o notificare în prealabil.Pentru oferte personlizate vă stăm cu plăcere la dispoziţie la adresa de mail office@4utravel.ro