SERVICII TURISTICE

Oferta agenţiei acoperă toate continentele, fiind specializată pe destinaţii exotice. Fiind agenţie de tip boutique, punem accent pe produse individuale, a la carte, personalizate dar nu lipsesc din oferta nici pachetele de tip charter. Prin serviciile de cazare, croaziere, bilete de avion, transferui, tururi, parcuri de distracţie, excursii la destinaţie, evenimente, ne adresăm atȃt celor care işi doresc vacanţe de odihnă şi relaxare, cȃt si celor in căutarea aventurii. Va stăm cu plăcere la dispoziţie pentru oferte si detalii. Vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mail office@4utravel.ro.

Aflați mai multe

CROAZIERE MSC

Sunt compania de croaziere lider ȋn Europa, America de Sud, Statele Golfului Persic si Africa de Sud, cu o cotă de piață mai mare, pe lȃngă capacitatea desfășurată, faţă de orice altă linie de croaziere şi a treia cea mai mare linie de croaziere din lume. De asemenea, MSC Crusies este linia de croaziere cu cea mai mare creştere globală avȃnd o prezenţă puternică pe pieţele din Caraibe, America de Nord si Orientul Ȋndepărtat. Pasiunea pentru mare a MSC Cruises, care are origini cu multe generaţii ȋn urmă, face ca fiecare croazieră a acestei linii să fie un voiaj al descoperirilor şi emoţiilor de neuitat pentru fiecare oaspete aflat la bordul unuia dintre vasele MSC. La bordul navelor, turiştilor li se oferă o experienţă captivantă şi sigură, o ȋmpletire armonioasă de servicii culinare internaţionale, divertisment de clasă mondială, programe premiate pentru familie si tehnologie user-friendly de ultimă generaţie. Avȃnd o acoperire extinsă a destinaţiilor, se poate alege uşor unde şi pentru cȃt timp se doreşte plecarea in croazieră, itinerariile fiind concepute special pentru descoperirea peisajelor, obiceiurilor, aromelor celor mai intrigante culturi ale lumii. Navele companiei navighează tot timpul anului in Mediterana si Caraibe (se viziteaza si Ocean Cay MSC Marine Reserve – insula privata a companiei situată ȋn Bahamas). Itinerarille sezoniere includ Europa de Nord cu faimoasele Fiorduri, America de Sud, Africa de Sud, Asia, America de Nord, Dubai, Abu Dhabi şi Qatar şi Egipt, Marea Roşie si Arabia Saudită.

Aflați mai multe

VIN LA POVEŞTI

VIN LA POVEŞTI este un proiect pentru pasionaţii de vin, călătorii si artă in toate formele sale. O legendă ȋl arată pe Dionysos tȃnăr, mergȃnd spre insula Naxos. Obosit din cauza drumului lung, se aşeză pe o pajişte să se odihnească. La picioarele lui observă o plantă firavă necunoscută. Ȋi plăcu ȋnfăţişarea ei şi la plecare o smulse, luȃnd-o cu sine. Soarele ardea puternic şi dogoarea ar fi putut păli planta smulsă. Voind s-o apere de arşiţă, Dionysos folosi un os de pasăre, găsit pe drum, ȋn care a introdus planta firavă. Ţinută ȋnsă ȋn mȃna lui de zeu cu puteri supranaturale, planta a continuat să crească vazȃnd cu ochii si osul de pasăre deveni tot mai neȋncăpător. Dionysos găsi un os de leu ȋn golul căruia puse osul de pasăre cu plantă cu tot. Planta crescu mereu, mai viguroasă şi osul deveni şi el neȋncăpător. Mergȃnd pe drum găsi o căpăţȃnă de măgar şi puse ȋn ea planta, cu osul de pasăre si cel de leu la un loc. Ȋn sfȃrşit, ajungȃnd la Naxos, el sădi ȋn pămȃnt planta care era viţa de vie. Aceasta crescu, facȃnd struguri minunaţi pe care Dionysos ȋi transformă ȋn vin, ȋnvăţȃndu-i şi pe oameni să lucreze via şi să bea vin. Aceasta este una dintre poveştile create ȋn jurul acestei băuturi elegante si atȃt de ȋndragite de oamenii din toate colţurile lumii. La VIN LA POVEŞTI vom cunoaşte ȋmpreună noi şi noi poveşti scrise de oameni prezenţi, plini de har si pasiune din dedicarea cărora se nasc anual vinuri de legendă

Aflați mai multe

OFERTE ACTUALE

Aflați mai multe

Nave spectaculoase / Pachete avantajoase

MSC Euribia - Fiordurile Norvegiene - tarife PROMO MSC Splendida - pachete cu zbor inclus din Otopeni

Aflați mai multe